Stockholms Elkraft AB

Stockholms Elkraft

Vi gör allt inom elinstallation

Vi finns för ditt hem & företag

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder alltid fri konsultation och kostnadsfri offert. Vi hjälper er med allt från belysningsfrågor till fullständiga installationer på plats.

Elinstallationer
Tjänst

Elinstallationer

Stora och små installationer vi löser det. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag. Alla som arbetar med Stockholms Elkraft AB är certifierade elektriker samt innehar ansvarsförsäkring. Vi finns registrerade hos elsäkerhetsverket och kan jobba mot ROT-avdrag. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor. Vi erbjuder kostnadsfri offert samt fri konsultation.

Nätverk
Tjänst

Nätverksinstallation

Vi är certifierade av det ledande återförsäljningsföretaget EuroLan. Vi erbjuder därför 25 års produktgaranti samt fullständiga protokoll. Behöver ni hjälp med en nätverksinstallation så tveka inte att höra av er, vi hjälper till med eventuella frågor.

Värmegolv
Tjänst

Värmegolv & frostskydd

Vi är certifierade via ett av de ledande företagen inom värmeinstallationsmaterial Ebeco, och kan därför erbjuda 25års produktgaranti på våra värmekabels-installationer. Vi finns med på deras lista som återförsäljare under fliken “Installatörer”.

Stockholms Elkraft

Stockholms Elkraft

Hög kvalitet och trygg leverans

Stockholms Elkraft bildades redan år 2013 av Christian Salminen, som ensam drev firman under namnet ”Eleino”. Redan då höll företaget till i Bandhagen, där vi även håller till än idag. År 2017 tog Johnny Salminen sin Examen som automationstekniker och fick ut sin AL-Behörighet från Elsäkerhetsverket, samt gick vidare med Anton Helmfrid och köpte upp Eleino och skapade Stockholms Elkraft AB med sin egna kundkrets.

De kände sig redo att ta nästa steg efter att ha varit nära vänner sedan gymnasietiden då de båda utbildade sig till elektriker och varit anställda på olika firmor sedan 2012.

Kontaktinformation

Välkommen att kontakta oss

Stockholms Elkraft AB (556802-2734)

Trollesundsvägen 173, 124 57 Bandhagen

www.sthlmselkraft.se

Innehar F-Skattesedel

Anton

E-post: anton@sthlmselkraft.se

Telefon: 070-738 45 64

Johnny

E-post: johnny@sthlmselkraft.se

Telefon: 073-62 444 75

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Skriv meddelande...